Min kväll, mina tankar

Hooj :)
Vad kan jag säga om dagen...? Franskaprovet gick nog bra, Åsa sa att jag och Amanda låg på VG/MVG nivå så jag hoppas hon ger oss det högre betyget såklart^^ Jag tog nog rekord igen på att göra så lite så möjligt på både syslöjden och matten... (slöskit som jag är) men på SO:n kändes min insats lite starkare. Var riktigt skönt att sluta klockan 2 och att ha så mycket positivt energiladdade vänner runt sig på skolan! Amanda Lilja sken som en stjärna av glädje och jag måste också nämna hur jäkla snygg hon blev i håret efter blekningen! :D
Hemma efter skolan så gjorde jag inte mycket förutom att samtala lite med Daniel i telefon och göra mig klar inför kvällen. Vid 7 kom jag till Byske där jag slog följe med en massa trevligt folk! Vi promenerade runt litegrann på samhället, snackade och kollade på jättebra uppträdanden på Brosels innan vi drog vidare till en mysig liten grillplats där vi socialiserade oss och grillade marshmallows och jättegott pinnbröd som Lisa,Johanna och Amanda gjorde! Gött! :D Vi tog det bara lugnt helt enkelt, inte så superhändelserikt, men mysigt  var det! Och fint sällskap och väder fick jag!
Lite Daniel blev det ju också till slut... <3

Jag funderade också på en och samma grej hela kvällen.. det här med att "dricka eller inte dricka alkohol"
eftersom Valborgs verkar vara "Stora-börja-supa-dagen" :P Jag och de allra flesta i mitt sällskap drack inte ikväll vilket jag tycker känns bra. Min åsikt är att var och en bestämmer själva om de vill göra det eller inte, och jag ska inte lägga mig i deras beslut vad de än tycker, det är upp till dem helt enkelt! Jag vill ju inte att någon annan försöker bestämma över mig! Men självklart så tycker jag ju främst att det är bättre att hålla sig nykter. En människa kan verkligen förvandlas till någon helt annan då den blir berusad vilket känns oerhört läskigt för mig... Ikväll kom jag på att alkohol verkligen skrämmer mig ... ! Det är svårt att se sina vänner i ett sånt tillstånd tycker jag... jag blir så ledsen då jag ser dem. Jag oroar mig så grymt lätt och därför blev den här kvällen rätt jobbig på ett sätt för lilla jag. Jag känner mig asjobbig eftersom jag är så orolig men jag vill ju bara hjälpa... känslan när jag måste åka därifrån och inte längre kan göra någonting om något oförutsett skulle hända var tuff. Jag vill inte förbjuda folk jag tycker om att dricka men jag vill kunna ta hand om dem... vilket självklart är knepigt. Och egentligen så är det ju bara mig själv som jag kan ha ansvar över. Så hur tänker då jag om mig själv och supande...? Om jag någon gång känner att jag vill dricka mig full så tänker jag göra det. Men just nu så känns det bara så hemskt att utsätta min kropp för något sånt, att rubba hela balansen i hjärnan och göra och säga saker som jag aldrig skulle göra annars och sen inte ens komma ihåg de.. bara höra andras uttalanden om min egna fylla; vad jag sa, vad jag skrek, vad jag sjöng, var jag spydde och vad jag gjorde som var pinsamt..
Och bryta ner min kropp på det sättet... det känns elakt mot mig själv på något sätt. Sen så vill jag inte lägga ansvar på mina vänner att ta hand om mig heller...  Men jag kritiserar ingen, detta är mina egna tankar om mig själv. Jag fattar helt klart folk med andra åsikter också. Det är kanske bara jag som är tråkig och stel som inte vågar tappa kontrollen med hjälp av verklighetsflykt på flaska? Just nu känns det hur lätt son helst att avstå alkohol tills jag är 18... för jag tror inte att det ger mig mer positiva än negativa erfarenheter... så är det då ens värt det?
men som sagt... jag kan inte undgå känslan av att jag känner mig "trist" som aldrig varit alkoholpåverkad och inte har några planer på att bli det...

Nu ska jag försöka sova... om jag pallar att slappna av...
Det oroar mig än :(

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0